SIka Ceram - Plattsättningssystem för alla situationer

Sika Ceram är ett beprövat heltäckande system som gör att du alltid använder rätt produkter när du ska lägga plattor, oavsett miljö.

rate limit

Felaktig kod

Om denna kurs

Från dekorativa kaklade ytor till mycket funktionella kaklade vägg- och golvbeläggningar, kakel är en av de mest populära ytbehandlingsteknikerna som används för att förbättra utseendet och funktionaliteten för alla typer av byggnader och anläggningar. Det är alltid viktigt att välja rätt plattor och system för varje område i ett specifikt projekt därför har vi ett stort sortiment som passar oavsett situation.

Nybyggnad och renovering både inom- och utomhus, från ett badrum upp till de största flerbostadshusen eller projekt med konstant vatten som till exempel pooler.

I detta webbinarium kommer vår nordiska produktchef Kim Roth gå igenom systemet och fördelarna.

Kim kommer gå igenom...

• Våtrum
  • Diffusionsöppet tätskikt
  • Produktöversikt
    • Fästmassa
    • Fogbruk
    • Mjukfog
    • Avjämningsmassa
    • Primer

Har du frågor om produkter eller vill du diskutera lösningar för ditt projekt?

Kim Roth

Om denna kurs

Från dekorativa kaklade ytor till mycket funktionella kaklade vägg- och golvbeläggningar, kakel är en av de mest populära ytbehandlingsteknikerna som används för att förbättra utseendet och funktionaliteten för alla typer av byggnader och anläggningar. Det är alltid viktigt att välja rätt plattor och system för varje område i ett specifikt projekt därför har vi ett stort sortiment som passar oavsett situation.

Nybyggnad och renovering både inom- och utomhus, från ett badrum upp till de största flerbostadshusen eller projekt med konstant vatten som till exempel pooler.

I detta webbinarium kommer vår nordiska produktchef Kim Roth gå igenom systemet och fördelarna.

Kim kommer gå igenom...

• Våtrum
  • Diffusionsöppet tätskikt
  • Produktöversikt
    • Fästmassa
    • Fogbruk
    • Mjukfog
    • Avjämningsmassa
    • Primer

Har du frågor om produkter eller vill du diskutera lösningar för ditt projekt?

Kim Roth