Fog

Rätt fog på rätt plats! I denna kurs går vi igenom de vanligaste fogmassorna samt vilken typ av fogmassa som ska användas i olika miljöer.

rate limit

Felaktig kod

Om denna kurs

Välkommen till vår onlinekurs om fog.

Kursen kommer gå igenom:

• Olika typer av fog som silikonfog, SMP-fog och akrylfog
  • Vilken fog som passar bäst i olika miljöer. Som våtrum, källare, utomhus m.m.
  • Applicering

En kurs som gör att du vet vilken fog som används var och ger dig kunskap för att välja det ena framför det andra.

Om denna kurs

Välkommen till vår onlinekurs om fog.

Kursen kommer gå igenom:

• Olika typer av fog som silikonfog, SMP-fog och akrylfog
  • Vilken fog som passar bäst i olika miljöer. Som våtrum, källare, utomhus m.m.
  • Applicering

En kurs som gör att du vet vilken fog som används var och ger dig kunskap för att välja det ena framför det andra.